Wat is Cordon-Bleu?

De varkens cordon-bleu kun je vergelijken met een gepaneerde varkensschnitzel. Dit bijzonder lekker stukje vlees is gevuld met ham en kaas. Heerlijk! Je kunt deze cordon-bleu perfect combineren met frietjes, groenten, aardappeltjes of maaltijdsalades.

 

De bereiding is super eenvoudig

Voor de bereiding van de cordon-bleu heb je een koekenpan nodig met boter of een laagje olie erin. Als het bakvet heet is geworden, kun je de cordon-bleu bakken. Zet het vuur dan wel wat lager zodat het vlees goed kan garen.  Laat het vlees mooi bruin worden en bak beide kanten ongeveer 5 minuten lang. Eet smakelijk!

 

Shop hieronder de cordon-bleu!

Probeer ook eens de kip cordon-bleu, erg lekker! 

 

PS. Heb jij de ‘weetjes en feitjes‘-blog al gelezen over de Fransman École le Cordon-Bleu. Klik hier!

Heb jij weleens meegedaan aan een kookwedstrijd? Laat het weten in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *